-
Art nr 518 - Rökt skinka
Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak.
Rökt skinka
Art nr. 518
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
ca 3000g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
16g
Taravikt SRS-back
0,860 kg
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
400x300x193 mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 513 - Svartrökt skinka
Extra lång rökning skapar en generös smak.
Svartrökt skinka
Art nr. 513
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan rejält länge så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna mer än normalt. Denna svarta pärla delar ovanligt generöst med sig av röksmak.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
kryddor, stabiliseringsmedel E451,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
ca 3000g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
16g
Taravikt SRS-back
0,860 kg
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
400x300x193 mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 555 - Pepparkubb
Karaktärsstark skinka med originella skivor och krossad peppar.
Pepparkubb
Art nr. 555
Tillagad av rostbiff och fransyska av svenskt fläskkött. De hela bitarna rullas i krossad peppar innan vi lägger dem efter varandra för att bevara den naturliga formen. Pepparkubben röks sedan utan nät. Det gör att en djup röksmak träder fram under den kryddiga ytan.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
svartpeppar, stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
ca 2000g
450 kJ/110 kcal
20 g
1,8 g
1,6 g
2,2 g
0,7 g
3,5 g
Taravikt produktemballage
16g
Taravikt SRS-back
0,764kg
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
300x400x148mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 580 - Rökt nötrulle
En naturligt formad och saftig nötrulle med en äkta känsla i varje skiva.
Rökt nötrulle
Art nr. 580
Traditionellla nötrullar som tillagas och röks till en nyanserad smak.Nötrulle, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.
Sverige
ca 1800g
460kJ/110kcal
21g
1,8g
1,0g
1,8g
0,7g
3,3g
Taravikt produktemballage
11g
Taravikt SRS-back
0,764
Antal per back
2st
Storlek SRS-back
300x400x148mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 511 - Rökt tryffelskinka
Rökt helmuskel skinka som är smaksatt med äkta svart tryffel
Rökt tryffelskinka
Art nr. 511
Rökt helmuskel skinka som är smaksatt med äkta svart tryffelSkinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
tryffel 0,6%, stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), tryffelarom, konserveringsmedel
E250. Rökt med rökarom.Sverige
ca 3000g
470kJ/120kcal
20g
3,3g
3g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
16g
Taravikt SRS-back
0,860 kg
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
400x300x193 mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 557 - Mörkrostad gallerskinka med smak av lönnsirap
Ett magert och fint innanlår med ett krispigt täcke av sotade flarn.
Mörkrostad gallerskinka med smak av lönnsirap
Art nr. 557
Ett magert och fint innanlår med ett krispigt täcke av sotade flarn. En fyllig röksmak och en välbalanserad sälta i balans med lönnsirap, ger varje skiva en fyllig och smakrik upplevelse.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt
(muskot), konserveringsmedel E250, lönnsirap
(socker (79%), vatten, arom, rörsockersirap, salt).
Rökt med rökarom.Sverige
ca 2000g
470kJ/110kcal
20g
3,1g
2,5g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
18g
Taravikt SRS-back
0, 860kg
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
300x400x193 mm
-
-
-
- Information saknas
-
Art nr 559 - Svartrökt gallerskinka
Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.
Svartrökt gallerskinka
Art nr. 559
Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Extra lång rökning skapar en generös smak.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
ca 2000g
490kJ/120kcal
20g
1,9g
1,6g
2,3g
0,8g
3,0g
Taravikt produktemballage
18g
Taravikt SRS-back
0,764kg
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
300x400x148mm
- Information saknas
-
Art nr 590 - Kallrökt Skinka
Röken från ädelgranris slår an en lätt tjärton.
Kallrökt Skinka
Art nr. 590
Lufttorkad skinka som saltas och kallröks i ett typiskt röktorn där ädelgranris från Schwarzwaldskogen slår an en lätt tjärton. Efter tre månader är skinkan klar att avnjutas.Skinka helmuskel, salt, kryddor, dextros (enbär, peppar, vitlök, koriander), socker, konserveringsmedel E250, E252, antioxidationsmedel E301. Torrsaltad och kallrökt. Till färdig vara har använts 130g kött.
Sverige
ca 2500g
1122kJ/270kcal
25g
1,0g
1,0g
15g
8,0g
5g
Taravikt produktemballage
18g
Taravikt SRS-back
0,764kg
Antal per back
2st
Storlek SRS-back
300x400x148mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
Charkuterier i lösvikt
-
Art nr 516 - Kokt skinka
Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.
Kokt skinka
Art nr. 516
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.Sverige
ca 3000g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
16g
Taravikt SRS-back
0,764kg
Antal per back
2st
Storlek SRS-back
400x300x148mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 560 - Kokt saltrulle
Traditionellt rundstycke av nöt som har en fin och välbalanserad sälta.
Kokt saltrulle
Art nr. 560
Kokas varsamt i en välbalanserad lag som skapar fin sälta åt detta traditionella rundstycke av nöt.Nötrulle, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Sverige
ca2000g
460 kJ/110 kcal
21g
1,8g
1,0g
1,8g
0,7g
3,3g
Taravikt produktemballage
12g
Taravikt SRS-back
0,764kg
Antal per back
2st
Storlek SRS-back
300x400x148mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 200 - Kalvkorv av fläsk- och kalvkött
Lent och finmalt pålägg med stor plats i göteborgarnas hjärtan.
Kalvkorv av fläsk- och kalvkött
Art nr. 200
Fläsk- och kalvkött av svensk köttråvara skapar en jämn smet. Vi stoppar korven och röker och kokar den om vartannat tills vi har ett lent och finmalt pålägg, tillagat av fläskkött med inslag av kalv. Har av tradition en stor plats i göteborgarnas hjärtan.Griskött (62%), vatten, kalvkött (8%), potatismjöl, salt, MJÖLKpulver, druvsocker (majs), kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.
Sverige
ca 2000g
700 kJ/170 kcal
13g
4,1g
1,5g
11g
3,7g
1,6g
Taravikt produktemballage
27g
Taravikt SRS-back
1,630kg
Antal per back
2st
Storlek SRS-back
600x400x194mm
- Komjölksprotein/laktos √
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 230 - Olivmortadella
Svenskt hantverk med en stor portion paprikafyllda spanska oliver.
Olivmortadella
Art nr. 230
En svensk italienare tillagad med svensk köttråvara av fläsk och nötkött. Vi dekorerar mortadellan med en stor portion paprikafyllda spanska oliver. Ett stilrent svenskt hantverk med kontinental prägel och len sälta.Griskött, vatten, nötkött, oliver fyllda med
paprikapasta (11%), potatismjöl, salt, druvsocker (majs),
kryddor, antioxidationsmedel E301,
konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.Sverige
ca 2000g
900kJ/210kcal
11g
6,1g
2,0g
16g
5,5g
2,2g
Taravikt produktemballage
10g
Taravikt SRS-back
0,764kg
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
300x400x148mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 550 - Rökt bog
Varmrökning på galler i sin naturliga form lockar fram en kraftfull smak.
Rökt bog
Art nr. 550
En mager skinka som inte tumlas, vilket ger en köttigare konsistens. Den varmröks på galler precis som den är, utan nät och i sin naturliga aptitretande form. Röken kan då tränga in på djupet och ge skinkan en kraftfull karaktär.Fläskkött, salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
ca 2000g
490 kJ/120 kcal
20g
1,9g
1,6g
2,3g
0,8g
3,0g
Taravikt produktemballage
18g
Taravikt SRS-back
0,764kg
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
300x400x148mm
-
-
-
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 553 - Grillad Pastrami
Gjord på benfri kotlett som putsas och varmröks på galler och sedan vänds i en smakfylld kryddblandning.
Grillad Pastrami
Art nr. 553
Gjord på benfri kotlett som putsas och varmröks på galler och sedan vänds i en smakfylld kryddblandning.Kotlett av gris 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor (lök), kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.
Sverige
ca 1700g
540kJ/130kcal
19g
2,2g
2,2g
4,8g
1,7g
2,8g
Taravikt produktemballage
19g
Taravikt SRS-back
0,860kg
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
300x400x148mm
- Information saknas
-
Art nr 589 - Grillad kycklingfilé
Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.
Grillad kycklingfilé
Art nr. 589
Kycklingbröst 95%, salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor,
veg. buljong, kryddextrakt (muskot), socker, ättika,
vitlök, vatten, modifierad majsstärkelse, lök, persilja,
oregano, arom, konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.ca 2000g
480kJ/110kcal
21g
1,7g
1,6g
1,9g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
16g
Taravikt SRS-back
0,764g
Antal per back
2 st
Storlek SRS-back
300x400x148
- Information saknas
-
Art nr 576 - Grillad rostbiff
En mör och saftig rostbiff som tillagas långsamt och försiktigt.
Grillad rostbiff
Art nr. 576
Denna rostbiffen görs av svenskt innanlår som först får koka länge. Därefter grillas den försiktigt och sist rullas den i Jakobsdals egna kryddblandning.Nötinnanlår, salt, kryddor, druvsocker (majs), glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325, kryddextrakt, lök, majsstärkelse, socker, vitlök, grönsaksbuljong, naturlig arom.
Sverige
ca 4,3kg
460kJ/110kcal
21g
1,9g
1g
1,6g
0,7g
2,2g
Taravikt produktemballage
17g
Taravikt SRS-back
0,860kg
Antal per back
1st
Storlek SRS-back
300x400x193mm
- Information saknas
-
E451
Natrium- och kaliumtrifosfater
Övriga tillsatser
Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.
-
E300
Askorbinsyra
Antioxidationsmedel
Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.
-
E252
Kaliumnitrat
Konserveringsmedel
Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.
-
E262
Natriumacetat, natriumväteacetat
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.
-
E250
Natriumnitrit
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.
-
E450
Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater
Antioxidationsmedel
För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.
-
E301
Natriumaskorbat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
-
E331
Natriumcitrater
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
Framställning står här -
E325
Natriumlaktat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.