-
Art nr 7150 - Rökt skinka
Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak.
Rökt skinka
Art nr. 7150
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
100g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710g
Antal per back
12 st
Storlek SRS-back
400x300x108 mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7130 - Svartrökt skinka
Extra lång rökning skapar en generös smak.
Svartrökt skinka
Art nr. 7130
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan rejält länge så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna mer än normalt. Denna svarta pärla delar ovanligt generöst med sig av röksmak.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
kryddor, stabiliseringsmedel E451,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
100g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710g
Antal per back
12 st
Storlek SRS-back
400x300x108 mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7170 - Whiskyskinka
Whisky och lövskogsrök skänker skinkan en fyllig styrketår.
Whiskyskinka
Art nr. 7170
Vi tillagar skinkan av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna marineras en hel natt i whisky så att smakerna kommer fram ordentligt. Skinkan handläggs, nätas och röks sedan långsamt tills den får en fint spetsad röksmak.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
whisky 1,2% (whisky, naturlig peppararom, färgämne
E150a), stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
100g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7190 - Svartvinbärsskinka
Svarta vinbär fyller upplevelsen med frisk sötma, jordighet och smakrikedom.
Svartvinbärsskinka
Art nr. 7190
Vi tillagar skinkan av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna marineras en hel natt i svartvinbärssaft för att smakerna ska komma fram ordentligt. Skinkan handläggs, nätas och röks sedan långsamt tills den får en fin röksmak med frisk sötma och jordighet.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
naturlig svartvinbärsarom, stabiliseringsmedel E451,
kryddor, kryddextrakt (muskot),
konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
100g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710 kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108 mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7560 - Pepparkubb
Karaktärsstark skinka med originella skivor och krossad peppar.
Pepparkubb
Art nr. 7560
Tillagad av rostbiff och fransyska av svenskt fläskkött. De hela bitarna rullas i krossad peppar innan vi lägger dem efter varandra för att bevara den naturliga formen. Pepparkubben röks sedan utan nät. Det gör att en djup röksmak träder fram under den kryddiga ytan.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
svartpeppar, stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
100g
450 kJ/110 kcal
20 g
1,8 g
1,6 g
2,2 g
0,7 g
3,5 g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7860 - Rökt nötrulle
En naturligt formad och saftig nötrulle med en äkta känsla i varje skiva.
Rökt nötrulle
Art nr. 7860
Traditionellla nötrullar som tillagas och röks till en nyanserad smak.Nötrulle, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.
Sverige
80g
460kJ/110kcal
21g
1,8g
1,0g
1,8g
0,7g
3,3g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7550 - Rökt gallerskinka
Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.
Rökt gallerskinka
Art nr. 7550
Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Den nätfria skinkan lockar in röken i alla vrår och ger en kraftfull karaktär.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
100g
490 kJ/120 kcal
20g
1,9g
1,6g
2,3g
0,8g
3,0g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108 mm
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7590 - Svartrökt gallerskinka
Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.
Svartrökt gallerskinka
Art nr. 7590
Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Extra lång rökning skapar en generös smak.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
100g
490kJ/120kcal
20g
1,9g
1,6g
2,3g
0,8g
3,0g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710g
Antal per back
12 st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
- Information saknas
-
Art nr 7080 - Rökt skinka
Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak.
Rökt skinka
Art nr. 7080
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
180g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
18 st
Storlek SRS-back
400x300x108 mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7542 - Rökt gallerskinka
Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.
Rökt gallerskinka
Art nr. 7542
Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Den nätfria skinkan lockar in röken i alla vrår och ger en kraftfull karaktär.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
250g
490 kJ/120 kcal
20g
1,9g
1,6g
2,3g
0,8g
3,0g
Taravikt produktemballage
28g
Taravikt SRS-back
0,860kg
Antal per back
8st
Storlek SRS-back
400x300x193 mm
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7022 - Rökt skinka
Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak.
Rökt skinka
Art nr. 7022
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
250g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
28g
Taravikt SRS-back
0,860g
Antal per back
8 st
Storlek SRS-back
400x300x193 mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
Färdigskivade charkuterier
-
Art nr 7140 - Kokt skinka
Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.
Kokt skinka
Art nr. 7140
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.Sverige
100g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108 mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7660 - Kokt saltrulle
Traditionellt rundstycke av nöt som har en fin och välbalanserad sälta.
Kokt saltrulle
Art nr. 7660
Kokas varsamt i en välbalanserad lag som skapar fin sälta åt detta traditionella rundstycke av nöt.Nötrulle, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Sverige
80g
460 kJ/110 kcal
21g
1,8g
1,0g
1,8g
0,7g
3,3g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710g
Antal per back
12 st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7762 - Grillad Rostbiff
Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.
Grillad Rostbiff
Art nr. 7762
Mor Matildas Grillade Rostbiff är gjord av speciellt utvalt och finputsat svenskt nötkött. Den är kryddad runt om med vår egna utvalda kryddblandning som ger lite extra pepparton. Vi grillar köttet varsamt för att få den rätta rödrosa färgen.Nötkött, salt, kryddor, druvsocker (majs), stabilseringsmedel E451, glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325, kryddextrakt, kryddor (paprika).
Sverige
80g
460kJ/110kcal
21g
1,9g
1,0g
1,6g
0,7g
2,2g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710 kg
Antal per back
12 st
Storlek SRS-back
400x300x108
- Information saknas
-
Art nr 7040 - Kokt skinka
Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.
Kokt skinka
Art nr. 7040
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.Sverige
180g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
18st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7732 - Grillad Rostbiff
Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.
Grillad Rostbiff
Art nr. 7732
Mor Matildas Grillade Rostbiff är gjord av speciellt utvalt och finputsat svenskt nötkött. Den är kryddad runt om med vår egna utvalda kryddblandning som ger lite extra pepparton. Vi grillar köttet varsamt för att få den rätta rödrosa färgen.Nötkött, salt, kryddor, druvsocker (majs), stabilseringsmedel E451, glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325, kryddextrakt, kryddor (paprika).
Sverige
170g
460kJ/110kcal
21g
1,9g
1,0g
1,6g
0,7g
2,2g
Taravikt produktemballage
28g
Taravikt SRS-back
0,764kg
Antal per back
8st
Storlek SRS-back
400x300x148mm
- Information saknas
-
Art nr 7011 - Kokt skinka
Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.
Kokt skinka
Art nr. 7011
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.Sverige
250g
450 kJ/110 kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
28g
Taravikt SRS-back
0,860g
Antal per back
8 st
Storlek SRS-back
400x300x193mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 725 - Kalvkorv av fläsk- och kalvkött
Lent och finmalt pålägg med stor plats i göteborgarnas hjärtan.
Kalvkorv av fläsk- och kalvkött
Art nr. 725
Fläsk- och kalvkött av svensk köttråvara skapar en jämn smet. Vi stoppar korven och röker och kokar den om vartannat tills vi har ett lent och finmalt pålägg, tillagat av fläskkött med inslag av kalv. Har av tradition en stor plats i göteborgarnas hjärtan.Griskött (62%), vatten, kalvkött (8%), potatismjöl, salt, MJÖLKpulver, druvsocker (majs), kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.
Sverige
120g
700 kJ/170 kcal
13g
4,1g
1,5g
11g
3,7g
1,6g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
- Komjölksprotein/laktos √
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7290 - Vitlökssalami
En italiensk klassiker som kallröks över bokspån på svenskt vis.
Vitlökssalami
Art nr. 7290
Vi tillagar salamin av svenskt fläskkött. Efter att korven är stoppad och klar hängs den på en rökvagn och kallröks i två-tre veckor. Sedan lufttorkas den i ytterligare två-tre veckor. Känsliga charkuteristhänder avgör när salamin har uppnått perfekt mognad och torrhet. Varsågod, en italiensk klassiker på svenskt vis!Griskött, salt, vitlök, kryddor (peppar, koriander, paprika, rödbetspulver), antioxidationsmedel E301, socker, konserveringsmedel E250.
Till 100g färdigvara har det använts 142g kött.Sverige
90g
1650 kJ/390 kcal
24g
2,8g
0,5g
32g
11g
4,3g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7300 - Grönpepparsalami
Bokspånsrökt, med grönpeppar för syra, friskhet och örtig grässmak.
Grönpepparsalami
Art nr. 7300
Vi tillagar salamin av svenskt fläskkött. Efter att korven är stoppad och klar hängs den på en rökvagn och kallröks i två-tre veckor. Sedan lufttorkas den i ytterligare två-tre veckor. Känsliga charkuteristhänder avgör när salamin har uppnått perfekt mognad och torrhet. Grönpepparkornen bidrar med syra, friskhet och örtig grässmak.Griskött, salt, vitlök, kryddor,
grönpeppar (0,6%), antioxidationsmedel E301,
socker, konserveringsmedel E250.
Till 100g färdig vara har använts 142g kött.Sverige
90g
1500 kJ/360 kcal
25g
2,8g
0,5g
28g
11g
4,3g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Information saknas
-
Art nr 735 - Olivmortadella
Svenskt hantverk med en stor portion paprikafyllda spanska oliver.
Olivmortadella
Art nr. 735
En svensk italienare tillagad med svensk köttråvara av fläsk och nötkött. Vi dekorerar mortadellan med en stor portion paprikafyllda spanska oliver. Ett stilrent svenskt hantverk med kontinental prägel och len sälta.Griskött, vatten, nötkött, oliver fyllda med
paprikapasta (11%), potatismjöl, salt, druvsocker (majs),
kryddor, antioxidationsmedel E301,
konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.Sverige
120g
900kJ/210kcal
11g
6,1g
2,0g
16g
5,5g
2,2g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 746 - Rökt korv
Bokspånsrökt, med spänst i varje tugga och finfin löksötma och syrlighet.
Rökt korv
Art nr. 746
Späck blandas med magert svenskt kött och potatismos. Vi låter korven rökas på traditionellt sätt över bokspån, en utdragen procedur som kan ta olika lång tid varje gång. Korven har löksötma och syrlighet i god balans, med spänst i varje tugga. Doften tar dig till svunna tider – en finfin skapelse i farfar Agnar ”Haga-Petter” Petterssons anda.Kött från gris, potatismos (potatisflingor, vatten),
KÄRNMJÖLKspulver, salt, späck, druvsocker
(majs), kryddor, socker, lök, antioxidationsmedel
E301, konserveringsmedel E250. Kötthalt 72%.Sverige
120g
1200 kJ/290 kcal
12g
9,3g
2,2g
23g
8,2g
2,0g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Komjölksprotein √
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7892 - Grillad kycklingfilé
Gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.
Grillad kycklingfilé
Art nr. 7892
Gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.Kycklingbröst 95%, salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor, veg. buljong,
kryddextrakt (muskot), socker, lök, persilja, oregano,
arom, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.Sverige
80g
480kJ/110kcal
21g
1,7g
1,6g
1,9g
0,7g
3,5g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12 st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
- Information saknas
-
Art nr 7902 - Rökt kalkonbröst
Skivor av hela kalkonbröst med en vänlig och fin rökdoft av alspån.
Rökt kalkonbröst
Art nr. 7902
Hela kalkonbröst läggs i formar och röks över alspånsglöd i hetta med hög luftfuktighet. En vänlig och balanserad rökdoft fyller smakupplevelsen.Kalkonbröst (85%), vatten,
salt, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel
E451, antioxidationsmedel E301,
konserveringsmedel E250.Sverige
80g
437kJ/106kcal
19g
2,2g
1,5g
2,0g
0,6g
2,6g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
–
–
–
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Art nr 7500 - Rökt bog
Varmrökning på galler i sin naturliga form lockar fram en kraftfull smak.
Rökt bog
Art nr. 7500
En mager skinka som inte tumlas, vilket ger en köttigare konsistens. Den varmröks på galler precis som den är, utan nät och i sin naturliga aptitretande form. Röken kan då tränga in på djupet och ge skinkan en kraftfull karaktär.Fläskkött, salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
100g
490 kJ/120 kcal
20g
1,9g
1,6g
2,3g
0,8g
3,0g
Taravikt produktemballage
8g
Taravikt SRS-back
0,710kg
Antal per back
12st
Storlek SRS-back
400x300x108mm
-
-
-
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
E451
Natrium- och kaliumtrifosfater
Övriga tillsatser
Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.
-
E300
Askorbinsyra
Antioxidationsmedel
Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.
-
E252
Kaliumnitrat
Konserveringsmedel
Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.
-
E262
Natriumacetat, natriumväteacetat
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.
-
E250
Natriumnitrit
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.
-
E450
Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater
Antioxidationsmedel
För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.
-
E301
Natriumaskorbat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
-
E331
Natriumcitrater
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
Framställning står här -
E325
Natriumlaktat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.