Äntligen! Haga-Petters Pilsnerpinnar har kommit med två nya smaker.
Publicerad 2024-03-13
Nu går det att njuta av två nya smaker på Haga-Petters Pilsnerpinnar. Korvarna är kallrökta med bokspån och torkad i flera veckor vilket ger korvarna ett unikt tuggmotstånd. Köttet är …
Läs nyhetMor Matildas Kokta julskinka har fått toppbetyg i Smakbox!
Publicerad 2023-11-17
Vi är glada och stolta över att Mor Matildas Kokta Julskinka har fått toppbetyg i Smakbox som mest omtyckt av provsmakare. Hur får en produkt i Smakbox Toppbetyg? Personer som …
Läs nyhetLimited Edition Svensk långlagrad lufttorkad skinka
Publicerad 2023-10-02
Från 2 oktober säljer vi en Svensk långlagrad lufttorkad skinka som är lagrad i minst 24 månader och finns under en begränsad period. Skinkan är en långlagrad smakrik lufttorkad skinka …
Läs nyhetBäst i test i Allt om Mat
Publicerad 2023-04-17
Vår Lufttorkade skinka, långlagrad fick bäst i test i tidningen Allt OM mat nr 6. Omdömet löd så här: Ljusa skivor som är luftigt förpackade, de är lätt att få …
Läs nyhetPåskvåffla med brynt smör & friterad persilja
Publicerad 2023-04-05
Påskvåffla med brynt smör & friterad persilja INGREDIENSER 1 person 1 våffla 4 st skivor Mor Matildas griljerade påskskinka 100g smör 2st äggulor 1tsk dijonsenap salt 1 dl persilja 2 …
Läs nyhetKatsu sando med påskkyckling
Publicerad 2023-03-31
KATSU SANDO MED PÅSKKYCKLING INGREDIENSER 1 person 4 st skivor Jakobsdals Påskkyckling 1 skiva surdegsbröd Tunt skuren spetskål 1 dl ketchup 2,5 msk worcestersås 2 msk japansk soja 1 msk …
Läs nyhetToppbetyg i Smakbox
Publicerad 2023-03-29
Vi är glada och stolta över att Mor Matildas Påskskinka har fått toppbetyg i Smakbox som mest omtyckt av provsmakare. Hur får en produkt Smakbox Toppbetyg? Personer som prenumerera på …
Läs nyhetBildbank
Vår bildbank ligger på MyValidoo. Saknar du användaruppgifter, kontakta Annika.
Pressansvarig
Annika Plantoft
Telefon direkt 031- 712 78 04
Mobil +46 703933041
annika.plantoft@jakobsdals.se
Jakobsdals logotyp
Här kan du ladda ner Jakobsdals logotyp i olika format, för tryck och för webb.