Om du gillar smakfulla och luftiga skivor salami – varsågod att prova våra kallrökta och lufttorkade Salami.
-
Kallrökt skinka
En svensk torrsaltad skinka med perfekt röksmak, saftighet och köttfärg.
Kallrökt skinka
Art nr. 195
En svensk torrsaltad skinka med perfekt röksmak, saftighet och köttfärg.
Skinka helmuskel, salt, kryddor, dextros(enbär, peppar, vitlök, koriander),socker, konserveringsmedel E250, E252,antioxidationsmedel E301.Torrsaltad och kallrökt. Till 100g färdig vara har använts 130g kött.Sverige
1145kJ/275kcal
25g
1,0g
1,0g
15g
6,3g
5g
70g
- Information saknas
-
Art nr.
- Information saknas
-
En svensk salami som röks över äkta bok spån i 6 dygn. Sedan torkas korven ytterligare 4 veckor för perfekt konsistens och arom.
Art nr. 129
En svensk salami som röks över äkta bok spån i 6 dygn. Sedan torkas korven ytterligare 4 veckor för perfekt konsistens och arom.
Sverige
80g
- Information saknas
-
Rostbiff
En svensk rostbiff som putsas varsamt och marineras långsamt. Sedan kryddas köttet och grillas lätt.
Rostbiff
Art nr. 176
En svensk rostbiff som putsas varsamt och marineras långsamt. Sedan kryddas köttet och grillas lätt.
Nötkött, salt, kryddor, druvsocker(majs), stabiliseringsmedel E451,glukossirap, arom, antioxidationsmedelE301, E325, kryddextrakt, kryddor (paprika).Sverige
460kJ/110kcal
21g
1,9g
1,0g
1,6g
0,7g
2,2g
90g
- Information saknas
-
Peppar skinka
En extra mager skinka från innanlåret som kryddas med 4 olika pepparsorter och varmröks under lång tid.
Peppar skinka
Art nr. 156
En extra mager skinka från innanlåret som kryddas med 4 olika pepparsorter och varmröks under lång tid.
Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
E301, pepparsorter (svart, vit, rosé, grön),
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
490kJ/120kcal
20g
1,9g
1,6g
2,3g
0,8g
3,0g
110g
- Information saknas
-
Varmrökt Nötkött
Ett saftigt och extra mört nötkött som röks på galler i en speciell rökprocess.
Varmrökt Nötkött
Art nr. 187
Ett saftigt och extra mört nötkött som röks på galler i en speciell rökprocess.
Nötkött 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.
Sverige
460kJ/110kcal
21g
1,5g
1,5g
1,9g
0,7g
2,9g
90g
1
- Information saknas
-
Flatrökt skinka
Gjord på en specialstyckad skinkdetalj som läggs direkt på galler och varmröks.
Flatrökt skinka
Art nr. 157
Gjord på en specialstyckad skinkdetalj som läggs direkt på galler och varmröks.
Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.
Sverige
600kJ/140kcal
19g
1,5g
1,5g
6,7g
2,3g
2,9g
110g
1
- Information saknas
-
Rökt skinka
En varmrökt skinka som skivats extra tunn som smälter i munnen.
Rökt skinka
Art nr. 115
En varmrökt skinka som skivats extra tunn som smälter i munnen.
Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.
Sverige
450kJ/110kcal
20g
1,8g
1,6g
2,2g
0,7g
3,5
110g
1
- Information saknas
-
Kallrökt och lufttorkad Salami
Svensk hantverkssalami med mild smak av vitlök.
Kallrökt och lufttorkad Salami
Art nr. 361
En salami som kallröks över bokspån på svenskt vis.
Griskött, salt, vitlök, kryddor,
antioxidationsmedel E301,
socker, konserveringsmedel E250.
Till 100 g färdig vara har 142 g kött använts.Sverige
1650kJ/360kcal
24 g
2,8 g
0,5 g
32 g
11 g
4,3 g
80g
1
- Information saknas
-
Kokt skinka
Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.
Kokt skinka
Art nr.
Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.
Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Sverige
1
- Information saknas
-
Tryffelsalami
Tryffelsalami
Art nr. 164
Griskött, salt, tryffel 0,6%, kryddor,
vitlök, antioxidationsmedel E301, maltodextrin,
druvsocker (majs), socker,
tryffelarom, konserveringsmedel E250.
Till 100g färdig vara har använts 140g kött.Sverige
1650kJ/360kcal
24g
2,8g
0,5g
32g
11g
4,3g
80g
1
- Information saknas
-
Salami
Svensk hantverkssalami smaksatt med tryffel.
Salami
Art nr. 164
En tryffelsalami som kallröks över bokspån på svenskt vis.
Griskött, salt, tryffel 0,6%, kryddor,
vitlök, antioxidationsmedel E301, maltodextrin,
druvsocker (majs), socker, tryffelarom,
konserveringsmedel E250. Till 100 g färdig vara
har använts 140 g kött.Sverige
1650kJ/360kcal
24 g
2,8 g
0,5 g
32 g
11 g
4,3 g
80g
1
- Information saknas
-
Rökt tryffelskinka
Rökt helmuskel skinka som är smaksatt med äkta svart tryffel.
Rökt tryffelskinka
Art nr. 105
Rökt helmuskel skinka som är smaksatt med äkta svart tryffel.
Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.
Sverige
470kJ/120kcal
20g
3,3g
3,0g
2,2g
0,7g
3,5g
100g
1
- Information saknas
-
Citron & Rosmarinskinka
En rökt helmuskelskinka smaksatt med rosmarin och citronzest.
Citron & Rosmarinskinka
Art nr. 105
En rökt helmuskelskinka smaksatt med rosmarin och citronzest.
Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
E301, citronskal 1%, stabiliseringsmedel E451, rosmarin 0,3%, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rök arom av lönn och ek.Sverige
450 kJ/110 kcal
19g
1,4g
1,0g
2,8g
1,3g
3,5g
100g
1
- Information saknas
-
Svensk lättrökt Porchetta
Vår svenska variant av porchetta. Vi kryddar den med en blandning av fänkålsfrön, rosmarin, vitlök, citron och svartpeppar.
Svensk lättrökt Porchetta
Art nr.
Vår svenska variant av porchetta. Vi kryddar den med en blandning av fänkålsfrön, rosmarin, vitlök, citron och svartpeppar. Porchettan är en riktig klassiker och populär världen över. När vi tillagar vår, använder vi svensk fläsksida som vi rullar för hand. Smaken balanserar vi genom att röka porchettan lätt, så att kryddningen framhävs utan att röksmaken tar över.
Sidfläsk av gris, 96% (helmuskel),
salt, druvsocker (majs), citronskal, socker,
antioxidationsmedel E325, E301, kryddor, vitlök,
kryddextrakt (muskot), stabiliseringsmedel E451,
konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom av lönn och ek.
Sverige
1300kJ/300kcal
14g
1,4g
1,0g
28g
13g
3,0g
1
- Information saknas
-
Kallrökt och lufttorkad Salami
Svensk hantverksalami kryddad med paprika och chili.
Kallrökt och lufttorkad Salami
Art nr.
Griskött, salt, kryddor, socker, vitlök,
kryddextrakt (chili, paprika), antioxidationsmedel
E301, konserveringsmedel E250.
Till 100 g färdig vara har 150 g kött använts.Sverige
1500kJ/350kcal
28 g
2,6 g
0,5 g
26 g
10 g
4,5 g
1
- Information saknas
-
Kallrökt och lufttorkad Salami
Svensk hantverkssalami kryddad med svartpeppar.
Kallrökt och lufttorkad Salami
Art nr.
En salami som kallröks över bokspån på svenskt vis, med tydlig smak och mantel av svartpeppar.
Griskött, salt, svartpeppar 2%, vitlök,
kryddor, antioxidationsmedel E301,
socker, konserveringsmedel E250.
Till 100 g färdig vara har 142 g kött använts.Sverige
1650kJ/360kcal
24 g
2,8 g
0,5 g
32 g
11 g
4,3 g
1
- Information saknas
-
Kallrökt och lufttorkad Salami
Svensk hantverksalami i tre sorter: Original, Chorizo, Svartpeppar
Kallrökt och lufttorkad Salami
Art nr.
Tre sorters salami i en kombinationsförpackning, Chorizo, Svartpeppar och Original.
Salami original 33%: Griskött, salt, vitlök,
kryddor, antioxidationsmedel E301, socker, konserv-
eringsmedel E250. Till 100 g färdig vara har
142 g kött använts. Ingredienser Salami Chorizo 33%:
Griskött, salt, kryddor, socker, vitlök, kryddextrakt
(chili, paprika), antioxidationsmedel E301, konserv-
eringsmedel E250. Till 100 g färdig vara har 150 g
kött använts. Ingredienser Salami Svartpeppar 33%:
Griskött, salt, svartpeppar 2%, vitlök, kryddor, antioxi-
dationsmedel E301, socker, konserveringsmedel E250.
Till 100 g färdig vara har 142 g kött använts.
Näringsvärde per 100 g:Sverige
1650kJ/360kcal
24 g
2,8 g
0,5 g
11 g
11 g
4,3 g
1
- Information saknas
-
Grillad pastrami
Gjord på benfri kotlettrad som kryddats med korianderfrön och peppar.
Grillad pastrami
Art nr. 158
Gjord på benfri kotlettrad som kryddats med korianderfrön och peppar.
Kotlett av gris 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor (lök), kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.
Sverige
540kJ/130kcal
19g
2,2g
2,2g
4,8g
1,7g
2,8g
100g
- Information saknas
-
E451
Natrium- och kaliumtrifosfater
Övriga tillsatser
Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.
-
E300
Askorbinsyra
Antioxidationsmedel
Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.
-
E252
Kaliumnitrat
Konserveringsmedel
Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.
-
E262
Natriumacetat, natriumväteacetat
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.
-
E250
Natriumnitrit
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.
-
E450
Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater
Antioxidationsmedel
För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.
-
E301
Natriumaskorbat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
-
E331
Natriumcitrater
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
Framställning står här -
E325
Natriumlaktat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.