-
Mor Matildas Påskskinka
Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.
Mor Matildas Påskskinka
Art nr.
Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Den kröns med senap och glutenfritt ströbröd. Känns hemlagad med en smak som går på lina mellan sött och salt.
Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker
(majs), antioxidationsmedel E325, E301, SENAP
(vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), kryddor, stabiliseringsmedel E451, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250Sverige
440 kJ/110kcal
20g
2,6g
1,4g
1,4g
0,5g
3,3g
1
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap √
-
Bror Jakobs Lättrökta påskskinka
Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.
Bror Jakobs Lättrökta påskskinka
Art nr. 597
Doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.
Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker
(majs), antioxidationsmedel E325, E301, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.Sverige
490 kJ/120kcal
20g
2,3g
1,1g
2,6g
0,9g
3,0g
2,9 kg
1
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap √
-
Mor Matildas Påskskinka
Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.
Mor Matildas Påskskinka
Art nr. 7921
Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.
Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
E301, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit,
socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn),
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.Sverige
440 kJ/110 kcal
20g
2,6 g
1,4 g
1,4 g
0,5 g
3,3 g
220g
1
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap √
-
Mor Matildas Påskskinka
Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.
Mor Matildas Påskskinka
Art nr.
Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Den kröns med senap och glutenfritt ströbröd. Känns hemlagad med en smak som går på lina mellan sött och salt.
Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt,
kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedel
E451, kryddor, kryddextrakt (muskot),
konserveringsmedel E250.Sverige
440kJ/110kcal
20g
2,6g
1,4g
1,4g
0,5g
3,3g
1
- Information saknas
-
Bror Jakobs Lättrökta påskskinka
Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.
Bror Jakobs Lättrökta påskskinka
Art nr. 797
Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.
Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättikssprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedelE451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserverings-medel E250. Rökt med rökarom.
Sverige
490 kJ/120 kcal
20g
2,3g
1,1g
2,6g
0,9g
3,0g
110g
1
- Gluten –
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap √
- Soja- ägg- ärtprotein –
-
Griljerad påskskinka
En skinka för det lilla hushållet. Saftig med rejäl köttsmak och på toppen en härlig glutenfri senapsgriljering.
Griljerad påskskinka
Art nr. 534
Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.
Skinka 96% (helmuskel), salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt,
kryddor), ströbröd (majsgryn), kryddor, stabiliseringsmedel E451, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.Sverige
440kJ/110kcal
20g
2,6g
1,4g
1,4g
0,5g
3,3g
ca 1kg
1
- –
-
Art nr. 533
ca 3000g
- Information saknas
-
Art nr. 7992
100g
- Information saknas
-
Art nr. 537
ca 3000g
- Information saknas
-
797
797
Art nr. 7972
100g
- Information saknas
-
E451
Natrium- och kaliumtrifosfater
Övriga tillsatser
Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.
-
E300
Askorbinsyra
Antioxidationsmedel
Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.
-
E252
Kaliumnitrat
Konserveringsmedel
Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.
-
E262
Natriumacetat, natriumväteacetat
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.
-
E250
Natriumnitrit
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.
-
E450
Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater
Antioxidationsmedel
För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.
-
E301
Natriumaskorbat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
-
E331
Natriumcitrater
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
Framställning står här -
E325
Natriumlaktat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.