-
Rökt bog
Varmrökning på galler i sin naturliga form lockar fram en kraftfull smak.
Rökt bog
Art nr. 550
En mager skinka som inte tumlas, vilket ger en köttigare konsistens. Den varmröks på galler precis som den är, utan nät och i sin naturliga aptitretande form. Röken kan då tränga in på djupet och ge skinkan en kraftfull karaktär.
Fläskkött, salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor,
kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.Sverige
490 kJ/120 kcal
20g
1,9g
1,6g
2,3g
0,8g
3,0g
ca 1700g
<+8°C
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Grillad Rostbiff
Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.
Grillad Rostbiff
Art nr.
Fina innanlår av tysk köttråvara rullas i vår hemliga kryddmarinad som sätter Jakobsdalsprägel på skapelsen. Vi grillar biffen långsamt för att få fram den vackert rödrosa färgen, kännetecknet för en läcker svensk rostbiff.
Nötinnanlår, salt, kryddor, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E451, glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325,kryddextrakt, kryddor (paprika).
Tyskland
460 kJ/110 kcal
21 g
1,9 g
1,0 g
1,6 g
0,7 g
2,2 g
<+8°C
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
Grillad Pastrami
Gjord på benfri kotlett som putsas och varmröks på galler och sedan vänds i en smakfylld kryddblandning.
Grillad Pastrami
Art nr. 553
Gjord på benfri kotlett som putsas och varmröks på galler och sedan vänds i en smakfylld kryddblandning.
Kotlett av gris 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor (lök), kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.
Sverige
540kJ/130kcal
19g
2,2g
2,2g
4,8g
1,7g
2,8g
ca 1,5 kg
1
- Information saknas
-
Grillad kycklingfilé
Gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.
Grillad kycklingfilé
Art nr. 7892
Gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.
Kycklingbröst 95%, salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
stabiliseringsmedel E451, kryddor, veg. buljong,
kryddextrakt (muskot), socker, lök, persilja, oregano,
arom, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.Sverige
480kJ/110kcal
21g
1,7g
1,6g
1,9g
0,7g
3,5g
80g
- Information saknas
-
Grillad kycklingfilé
Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.
Grillad kycklingfilé
Art nr. 589
Kycklingbröst 95%, salt,
druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor,
veg. buljong, kryddextrakt (muskot), socker, ättika,
vitlök, vatten, modifierad majsstärkelse, lök, persilja,
oregano, arom, konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom.480kJ/110kcal
21g
1,7g
1,6g
1,9g
0,7g
3,5g
2kg
- Information saknas
-
Haga-Petters Kycklingkorv
En kycklingkorv som är rökt och mild i smaken.
Haga-Petters Kycklingkorv
Art nr. 723
En kycklingkorv som är rökt och mild i smaken. Kycklingkorven är lättrökt och gjord på svensk råvara. Korven har en mild kycklingsmak med en tydlig rökighet och tilltalar liten som stor.
Kycklingkött 88%, vatten,
kycklingskinn,salt, socker, antioxidations-
medel E301, konserveringsmedel E250.
Rökt med rökarom av lönn och ek.Sverige
700kJ/170kcal
18g
1,2g
1,0g
10g
3,5g
2,0
80g
- Information saknas
-
Svensk Rostbiff
Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.
Svensk Rostbiff
Art nr. 776
Vi grillar biffen långsamt för att få fram den vackert rödrosa färgen, kännetecknet för en läcker svensk rostbiff.
Nötkött, salt, kryddor, druvsocker (majs),stabiliseringsmedel E451, glukossirap,arom, antioxidationsmedel E301, E325,kryddextrakt, kryddor (paprika).Sverige
460kJ/110kcal
21g
1,9g
1,0g
1,6g
0,7g
2,2g
90g
- Information saknas
-
Rökt kalkonbröst
Skivor av hela kalkonbröst med en vänlig och fin rökdoft av alspån.
Rökt kalkonbröst
Art nr.
Hela kalkonbröst läggs i formar och röks över alspånsglöd i hetta med hög luftfuktighet. En vänlig och balanserad rökdoft fyller smakupplevelsen.
Kalkonbröst (85%), vatten,
salt, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel
E451, antioxidationsmedel E301,
konserveringsmedel E250.Sverige
437kJ/106kcal
19g
2,2g
1,5g
2,0g
0,6g
2,6g
<+8°C
1
- Komjölksprotein/laktos –
- Selleri –
- Senap –
-
E451
Natrium- och kaliumtrifosfater
Övriga tillsatser
Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.
-
E300
Askorbinsyra
Antioxidationsmedel
Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.
-
E252
Kaliumnitrat
Konserveringsmedel
Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.
-
E262
Natriumacetat, natriumväteacetat
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.
-
E250
Natriumnitrit
Konserveringsmedel
Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.
-
E450
Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater
Antioxidationsmedel
För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.
-
E301
Natriumaskorbat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
-
E331
Natriumcitrater
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.
Framställning står här -
E325
Natriumlaktat
Antioxidationsmedel
Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.